Partners

Här kan du läsa mer om vår filosofi kring våra olika partnerskap och se vilka vi har vid vår sida idag.

Vi drivs av devisen att framgång är något man når tillsammans. Våra partners och långsiktigheten som präglar våra partnerskap är fundamentet i hela vår verksamhet. Genom stabila och lojala relationer med våra återförsäljare, produkttillverkare, logistikpartner och installationsbolag vill vi göra dig som återförsäljare framgångsrik inom solenergi. Tack vare rätt kunskap, rätt attityd och rätt kontakter kan vi åstadkomma det. Vill du vara med?

Pexels Fauxels 3184465

Återförsäljare

Våra partnerskap med återförsäljare är hjärtat av Parkys Solars verksamhet. Vi strävar efter att skapa nära och långsiktiga relationer som bygger på öppen kommunikation och ömsesidigt stöd. Genom att dela vår djupa kunskap och erfarenhet inom solenergi bidrar vi till att stärka våra återförsäljares förmåga att erbjuda högkvalitativa lösningar. Vi är dedikerade till att vara mer än bara grossister – vi är pålitliga partners genom hela resan, från planering och projektering till installation och långsiktig support. Tillsammans strävar vi efter att driva grön energi framåt och skapa hållbara resultat för både våra återförsäljare och deras kunder.

Ulica

Produkttillverkare

Vi väljer noggrant ut våra leverantörer för att de ska matcha våra krav och värderingar. Efter många år i branschen har vi stor kunskap om var vi hittar de bästa produkterna och leverantörerna. Vid urvalet prioriterar vi ägarstruktur, kunskap, yrkesskicklighet, arbetsmiljö, transparens, kvalitet, leveranstider och miljömedvetenhet för att säkerställa att våra leverantörer uppfyller våra och branschens höga standarder. Hos Parkys Solar är kvalitet och ansvarstagande grundläggande principer i vårt leverantörsval, och vi strävar efter att skapa partnerskap som bygger på förtroende, hållbara affärsrelationer.

Solis

VÄXELRIKTARE 


Solis grundades 2005 och är världens tredje största tillverkare av växelriktare. De tillverkar globala sol- och energilagringslösningar för bostäder, företag och andra storskaliga projekt. Solis växelriktare är kända för innovativ teknologi och garanterar hög pålitlighet genom internationella certifieringar. Solis säkerställer anpassning till alla marknader genom lokal expertis och dedikerad support.

Soluna 

ENERGILAGRING

 

Soluna erbjuder en omfattande produktlinje av pålitliga och innovativa batterilösningar. Deras sortiment inkluderar industri- och konsumentbatterier som levererar kostnadseffektiv, oberoende och pålitlig kraft dygnet runt. Genom samarbeten med ledande leverantörer av råmaterial håller Solunas batterier högsta branschstandard.

 

Pylontech 

ENERGILAGRING


Pylontech är en framstående tillverkare av avancerade energilagringslösningar och batteriteknik. Företaget fokuserar på att erbjuda högpresterande och hållbara batterier för användning inom olika områden, inklusive solenergiinstallationer och energilagringssystem. Pylontechs produkter kännetecknas av hög energitäthet, lång livslängd och avancerade batterihanteringsfunktioner. Deras batterilösningar passar för både hushåll och storskaliga projekt och bidrar till effektivare och pålitligare användning av förnybar energi.

 

Ulica solar 

PANELER


Ulica Solar, etablerat 2005, är en framstående tillverkare av solpaneler med samarbeten med världsledande leverantörer som Centrotherm, Rena och Meyer Burger. Deras erfarna forskningsgrupp och nära samarbeten med institutioner och universitet har borgat för deras framsteg inom solenergi. Företaget fokuserar på att attrahera talang och driva innovation för att förbättra effektivitet och minska produktionskostnader. Ulica Solar har nått betydande framgångar, inklusive patent och internationellt erkända solceller.

 

Beyond Sun 

PANELER

 

Beyond Sun är en framstående tillverkare av solpaneler och har producerat högkvalitativa solenergiprodukter med enastående prestanda sedan etableringen 2008. Med stark finansiell grund i Zhenbei Group strävar Beyond Sun ständigt efter innovation för att säkerställa att deras produkter är teknologiskt ledande. Beyond Sun's produkter har implementerats i över 30 länder genom ett försäljningsnätverk med över 580 försäljnings- och installationspartners världen över. Beyond Sun har genom utmärkt produktkvalitet och pålitlig långsiktig produktprestanda byggt upp ett globalt erkänt varumärke. Företaget betraktas som en av de mest pålitliga inom solenergiindustrin och är känt för sina beprövade resultat.

 

Hopergy 

MONTAGEMATERIAL

 

Hopergy, grundat 2007, är en framstående aktör inom solenergi med fokus på innovation. De erbjuder standardprodukter så väl som skräddarsydda lösningar för solcellssystem för bostäder, företag och storskaliga kraftstationer. Målet är att tillhandahålla prisvärda och högkvalitativa förnybara energiprodukter och lösningar, samtidigt som de skapar värde för sina kunder och främjar grön energi globalt. Hopergy har internationell närvaro genom etablerade filialer världen över. Med avancerad utrustning och ett internt ingenjörsteam är Hopergy en ledande aktör inom solenergi.

 

SUNBEAM

MONTAGESYSTEM

 

Sunbeam gör montagessystem för solpaneler på platta och sneda tak. Sunbeams intelligenta och stabila konstruktion möjliggör en snabb monteringsprocess och stöder solpanelerna på ett optimalt och säkert sätt. På det viset kan solpanelerna generera hållbar energi i många år utan problem.

Våra Produkttillverkare

Microsoftteams Image (40)

Logistikpartner

Genom vårt samarbete med DHL säkerställer vi trygga och säkra leveranser av våra produkter. Med vårt lager placerat på DHLs centrallager minimerar vi transporterna, vilket inte bara är kostnadseffektivt utan även miljövänligt. Genom att ha alla våra produkter samlade på ett ställe minskar risken för felaktiga ordrar, och vi kan snabbt komplettera beställningar om någon komponent skulle ha blivit bortglömd vid beställning. På detta sätt strävar vi efter att optimera vår logistik och leveransprocess för att erbjuda en smidig och pålitlig service till våra kunder.

Parkyssolar Installatörer 1

Parkys solcellsinstallationer AB

Som ledande i branschen är vi måna om att alltid följa med i utvecklingen. För att göra det krävs att vi ständigt är öppna för nya innovationer och att vi har möjlighet att testa dem praktiskt. Genom vårt systerföretag, Parkys Solcellsinstallationer, har vi möjlighet att testa nya komponenter och lösningar. Parkys Solcellsinstallationer har mångårig erfarenhet och säkerställer att installationen kan göras både snygg och felfri.


Besök deras hemsida här www.parkysinstall.se