DSC 1536

Välkommen till Parkys!

Välkommen till Parkys Solar – där vi inte bara arbetar med solenergi, utan där hållbarhet kännetecknar hela vår verksamhet. Belägna på en charmig släktgård i utkanten av Borås, välkomnar vi våra medarbetare till nyrenoverade lokaler som andas omsorg och historia. Här, omgivna av naturen, strävar vi efter att integrera hållbarhet i varje aspekt av vårt arbete.

 

På Parkys Solar är vi stolta över vårt fokus på hållbarhet, och detta genomsyrar inte bara våra produkter utan även vår arbetsmiljö. Vi värdesätter långsiktighet, trygga relationer och ständig kunskapsutveckling. Vår grundläggande drivkraft är ett äkta intresse för solenergi och vår vision är att ta den hela vägen till den enskilde människan. Vår tillväxt har möjliggjorts genom att bygga upp starka relationer med företag som delar våra värderingar.

 

Vi är en arbetsplats som välkomnar nyfikenhet och engagemang. Hos oss är varje medarbetare en viktig del av vårt gemensamma mål att främja hållbar energi och göra skillnad. Om du delar våra värderingar och strävar efter långsiktigt engagemang, då kan du mycket väl vara den person vi söker.

 

Välkommen till Parkys Solar, där vi inte bara skapar en bättre framtid med solenergi, utan där varje medarbetare spelar en avgörande roll i den resan.