Ulica

Ulica Solar

Paneler i världsklass


Parkys Solar är stolta över sitt långa samarbete med Ulica Solar. Företaget grundades redan 2005 och är en av få paneltillverkare som både är TIER 1 samt innehar den hårda certifieringen JET som krävs för att få leverera till den Japanska solcellsmarknaden.

Företaget har all produktion i egen regi, både när det kommer till tillverkningen av kiselplattan samt den färdiga solcellen. Ulica har till stor del Japanska ägare och är en del av koncernen Shanshan group som är ett av Kinas 500 största företag. Detta borgar för hög kvalitet och långsiktigt ansvarstagande.

Mmexport1622530189719

Solis

Växelriktare i framkant


Med egen forskning och teknikutveckling är Solis ett företag i framkant och sedan många år en självklar partner för Parkys Solar.

Solis kretskortsproduktion, med toppkomponenter från de bästa tillverkarna, leder till växelriktare med hög driftsäkerhet och lång livslängd.

Solis är idag en av världens fyra främsta tillverkare av växelriktare.

Parkysolar Wang

Tankar från Solis grundare och VD

Jimmy Wang

"When I was doing a Ph.D. program in the UK in 2005, the overseas market of distributed and residential PV systems was experiencing a boom. I majored in new energy electrical engineering, so didn’t  hesitate to set up a power electronic equipment manufacturing company in the field of new energy. This is Ginlong Technologies Co. Ltd. (Solis)

Ginlong will continue to provide a driving force for the development of the global solar industry with creative thinking, advanced technology and comprehensive service."

Ladda Bilen

RCT Power

Batterisystem i toppklass


RCT Power är företaget som utmanar befintliga teknologistandarder. Det dedikerade teamet av ingenjörer vid RCT Power Inverter Research Department har kartlagt begränsningar och flaskhalsar i vanliga batteribaserade lagringssystem. Resultaten har lett till ett flexibelt, pålitligt och användarvänligt batterisystem av högsta kvalitet.

RCT Power är ett av få företag som utvecklar växelriktare och batterilagringssystem internt och deras system är finjusterade för optimal prestanda. 

Flatfix Wave Prbild

ESDEC

Holländsk kvalitet

Parkys Solar har ett långt samarbete med Holländska ESDEC, en av världens största leverantörer av montagedetaljer för solceller. Företaget utför pålitliga tester av sina system i vindtunnlar. Allt material är tillverkat i egna fabriker i Nederländerna.

Rectangle 4

Övriga tillverkare

Utöver ovan nämnda företag, samarbetar vi med ett flertal världsledande tillverkare av solsystemskomponenter. Oavsett om det gäller specifika installationslösningar eller kompletta energisystem så har vi det mesta i vår portfolio.